fb pixel

duckdelivered.nl bezorgt het eendenvlees rechtstreeks
van de boer tot aan jouw voordeur

Het bestellen van heerlijke eendproducten en het Lucky Duck assortiment was met DuckDelivered.nl nog nooit zo eenvoudig. Kies en bestel in een handomdraai de gewenste producten en ontvang ze de volgende dag. We nemen u graag mee in het bestelproces zodat u precies weet hoe DuckDelivered.nl werkt. Hebt u een andere vraag? Neem dan contact op via ons contactformulier.

1. Kies je eend

Assortiment

We hebben een overzichtelijk assortiment samengesteld van de meest populaire kwaliteitsproducten zoals eendenborstfilet, eendburger, hele eend, eendenbout en de top 10 producten van Lucky Duck.

Bestellen

Bij een bestelling van 0 tot 50kg worden er bezorgkosten berekend. Probeer daarom vooruit te denken en zoveel mogelijk producten tegelijk te bestellen. Bij een bestelling groter dan 50kg zijn de bezorgkosten gratis.
Bestellingen Bezorgkosten
Ordergrootte 0 kg tot 50kg €25
Bestelbedrag vanaf 50kg Gratis verzending

2. Selecteer je bezorgmoment

Bezorgtijd

Wanneer je de bestelling voor 12:00 uur afrond, streven wij er naar om de bestelling binnen 48 uur af te leveren. De bestelling wordt verwerkt door de foodexperts van Vers & Fijn. Zij zijn gespecialiseerd in de distributie van diepvriesproducten. Vers & Fijn zorgt uiteindelijk dat het pakket bij jou wordt bezorgd. Vers & Fijn bezorgt met auto’s voorzien van een koel- en diepvries compartiment. Dit betekent dat de koelketen niet onderbroken wordt en dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Bezorgdatum

Tijdens het bestellen kunt u aangeven op welke dag u de bezorging zou willen ontvangen.
Er wordt alleen bezorgd tijdens werkdagen. Mocht er iets met uw bestelling aan de hand zijn, dan neemt sales support van de bezorgdienst Vers & Fijn contact met u op.

3. gekoeld bezorgd

Bezorgtijd

Het is een voorwaarde dat er iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. U ontvangt de verwachte levertijd op WhatsApp via Vers & Fijn. Er wordt niet geleverd aan buren. Als we het product niet kunnen afleveren, moet het vanwege de voedselveiligheid retour worden genomen. Er kan dan helaas geen reclamatie van de bestelling worden gedaan.

Eendenvlees van topkwaliteit en ontzettend smaakvol

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.